Webmaster huren?

Huur een pro­fes­sio­nal vanaf 1 uur per week!

Professionele webmaster inhuren

Online succes staat of valt met het regelmatig bijhouden en optimaliseren van jouw website. Maar wat als je daar geen tijd of kennis voor hebt? Of als jouw bedrijf te klein is om een fulltime webmaster in dienst te nemen? Huur dan een professionele webmaster via PrimaSite. Wij bieden webmaster-diensten aan vanaf 1 uur per week en het is nog prima betaalbaar ook!

Wat wij voor je doen

Wij houden je website bij door wekelijks nieuwe content aan jouw site toe te voegen. We schrijven bijvoorbeeld teksten die we ondersteunen met professioneel beeldmateriaal. Ook regelen we links naar jouw website toe en delen we jouw visie via social media. Waar nodig optimaliseren wij laadtijd, indeling en opmaak en zorgen wij voor updates van de gebruikte software, zoals Wordpress. Vanzelfsprekend monitoren wij onze vorderingen door bezoekersaantallen en posities in zoekmachines te meten. Deze vergelijken we met het aantal én de kwaliteit van de aanvragen die via jouw website binnen komen. Waarop wij weer vervolgstappen zetten.

Afbeelding: conversie

Conversie-optima­lisatie

Natuurlijk is het fijn dat je dankzij onze webmasters méér bezoekers op je website krijgt. Maar zeg eerlijk: "Kijken, kijken, niet kopen" is iets wat grappig is om te horen als je tijdens je vakantie in een ver buitenland over een markt slentert, maar niét als het om jouw websitebezoekers gaat. Daarom zorgen we niet alleen voor méér bezoekers, maar ook dat het percentage mensen dat aanvragen doet door onze inspanningen zal stijgen.

Meer succes met meer korting

Als je ons 1 uur per week inhuurt betaal je gemiddeld slechts € 215,00 per maand. In een uur tijd kunnen we verbazing­wekkend veel doen. Als je meer ambities hebt, zal je wellicht meer uren nodig hebben. Daarmee wordt niet alleen jouw online succes groter, maar ook ons uurtarief daalt.

We werken vanuit ons kantoor in Alkmaar, maar vanaf 8 aaneen­gesloten uren werken wij net zo graag op jouw bedrijf. Onze reiskosten bedragen € 0,25 per kilometer (heen en terug).

Interesse? Bel ons op 072 - 511 66 17 voor een vrijblijvende kennismaking!

Tarieven excl. BTW

Contracten gelden minimaal 3 maanden en zijn daarna per maand opzegbaar. Werk­zaam­heden worden weke­lijks ge­factu­reerd.

Uren per week Uur­tarief Prijs p/week
1 € 50,00 € 50,00
2 € 47,50 € 95,00
4 € 45,00 € 180,00
8 € 42,50 € 340,00
16 € 40,00 € 640,00
Afbeelding: groeien
Aangenaam: wij zijn PrimaSite. Wie ben jij?