Bekijk ons portfolio

Voorbeelden uit elke branche

Voorbeelden website laten maken

De afgelopen jaren hebben vele honderden klanten een website laten maken door ons. Hieronder wat voorbeelden. Helemaal onderaan staan trouwens wat van onze high-end maatwerk-oplossingen.

Voor CBN Olie Nederland maakten wij - op speciaal verzoek - een webshop in WooCommerce, inclusief iDeal koppeling. Tevens verzorgen wij de content middels onze webmasterdiensten.

Bezoek website

Onze prijzen zijn zó laag, dat zelfs hobbyisten er mee uit de voeten kunnen: voor Henk Koers bouwden wij een website waarmee hij het leven op en rond een boerderij in beeld en woord kan brengen.

Bezoek website

Krijtland Health Care heeft de modernste apparatuur om alle weefsels in het menselijk lichaam door te meten. Zo komt de oorzaak van lichamelijke klachten snel boven water.

Bezoek website

Bij Partybookers kun je alle be­kende Neder­lan­ders boeken voor jouw feest of event. Als enige met alle prijzen én laagste prijs garantie!

Bezoek website

De stichting "Ken u zelven" kan u helpen met het vin­den van de spi­ri­tuele weg in het leven: een plek om gees­te­lijk te kunnen groeien.

Bezoek website

Van Doorn Global Logistics is een onaf­hanke­lijke logistiek dienst­verlener in het hart van Europa's grootste haven Rotterdam.

Bezoek website

BhoelaiSteam is een kleine, doch sympa­thieke leveran­cier van profes­sionele strijk­machines en stoom­apparatuur.

Bezoek website

Veldzichthoeve leverde al de lekkerste Beemsterkaas, maar in het belevings­centrum kun je ook heerlijk vergaderen!

Bezoek website

CBN Druppels is de aller­eerste Prima­Site met een heuse kassa, inclusief iDeal-koppeling. Je kunt er natuur­zuivere CBN olie kopen.

Bezoek website

Gematex is Nederlands beste geheim voor velours gordijnen: ze hebben de meeste keuze, snelste levering én zijn het goedkoopst!

Bezoek website

Richards Stuca­doors in Alkmaar maakt honderden, duizen­den meters per jaar met de spack­spuit in Alkmaar. Zeker met deze site!

Bezoek website

De in Oosterhout gevestigde paarden­praktijk Equidoc voorziet in alle medische zorg voor paarden, óók voor spring­ruiters.

Bezoek website

Brouwer Clean Consult is dé specia­list in het bege­leiden van aan-, en verkopen van onder­nemingen in de schoon­maak­branche.

Bezoek website

Iedereen kent Chris Zegers als reis­lustige presentator, maar kent u ook de muzikant en de acteur? Lees hier meer.

Bezoek website

Riooltechniek Ar.She. is begonnen in augustus 2018 met twee volledig uitgeruste doorspuit- en aanleg bussen. En een mooie site!

Bezoek website

Ballast Agrarisch Onroerend Goed is opgericht door Arjan Ballast in januari 1999 en richt zich volledig op de agrarische sector.

Bezoek website

Aan de Zeeuwse zuidkust van schiereiland Walcheren ligt een gezellige Bed & Breakfast. De familie Vader heet u van harte welkom.

Bezoek website

John Kennedy helpt u - met jaren­lange kennis en ervaring - graag met de bedrijfs­voering in uw supply chain organisatie.

Bezoek website

De ZorgWereld is een klein­schalige zorg­boer­derij in de Randstad en op­gericht vanuit het idee dat elk indi­vidu ook echt uniek is.

Bezoek website

Bent u op zoek naar een vertrouwde, betaal­bare en uniek geschoolde erkend paar­den­dieren­arts? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Bezoek website

Eelko Veldhuis is gespecialiseerd in het afhangen van deuren bij particulieren, maar timmert ook bij nieuwbouwprojecten en renovatie.

Bezoek website

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst omvat verschillende orkesten, waaronder een harmonie-orkest en een jeugdslagwerkgroep.

Bezoek website

Van warmtepomp tot en met meet-, en regeltechniek: HCS Heating & Coolingsystems zorgt altijd voor de juiste temperatuur!

Bezoek website

Voor energie­bespa­rende maat­regelen in je woning mag je extra hypo­theek opnemen. Bespaar direct € 50 euro per maand!

Bezoek website

Total Investment Services is een zelf­standig vermogens­beheer­kantoor dat al sinds 1986 haar cliënten op finan­cieel gebied van dienst is.

Bezoek website

Schildersbedrijf Jonker is al 40 jaar een begrip in Apeldoorn en om­streken, ook voor monumen­tale panden.

Bezoek website

In de Achterstraat in Alkmaar vindt u Studio Welini. Een kapper voor jong en oud. Voor dames, heren en kinderen.

Bezoek website

Keukenbadkamerwereld is gespecialiseerd in het leveren en monteren van keukens en badkamers in de regio Alkmaar.

Bezoek website

Combineer je vakantie naar Aruba met een ver­jongings­kuur en laat je in de watten leggen door plas­tisch chirurg Dr. Cabenda.

Bezoek website

Psychosociaal therapeut Martin Reul staat met beide benen op de grond en is daardoor inmiddels een begrip in de paranormale wereld.

Bezoek website

Metis is een advies­bureau dat samen met u de waarde van duurzaam­heid ontdekt en realiseert. Passend in een Circulaire Economie.

Bezoek website

Samen met ge­selec­teerde partners biedt MR Dienst­verlening een breed aanbod voor tech­nische oplos­singen, in en om het huis.

Bezoek website

Dankzij de opknap­beurt van woning­bouw­vereni­ging ZVH worden de Kleurenflats energie­zuiniger, comfor­ta­beler en mooier.

Bezoek website

Begonnen als de Witgoedhal, speciali­seerde Niro Keukens zich al snel in opleve­ring van complete keukens tegen bodem­prijzen.

Bezoek website

Novus bewindvoering kenmerkt zich door trans­parante contact met de betrok­kene en een vriende­lijke en actieve profes­sionele aanpak.

Bezoek website

Het Zwolse ontmoetings­centrum Het Anker biedt een grote diver­siteit aan activi­teiten voor de bewoners van Westenholte en Stadshagen.

Bezoek website

Op Koers bedrijft lokale politiek zonder omwegen in de gemeente Hardenberg en is inmiddels zelfs met een wethouder vertegen­woordigd.

Bezoek website

OptiSolar is dé specialist voor het duurzaam opwekken van energie en de bedenker van de Thermodule® Deze haalt warmte uit de buitenlucht.

Bezoek website

Ping Pong Alkmaar is de jongste en meest ambitieuze tafel tennis club in Alkmaar en heeft inmiddels één van de grootste jeugdafdelingen.

Bezoek website

Re-Queeste is een bedrijf dat zich richt op die mensen die door verschillende omstandigheden in problemen zijn gekomen.

Bezoek website

Richard Nooi is al meer dan 30 jaar dé stucadoor van Alkmaar en maakt meters voor bedrijven, particulieren, investeerders en overheden.

Bezoek website

Swaans Technische Groothandel in Zevenbergen is dé totaalleverancier voor de bouw, industrie, logistiek, transport en chemie.

Bezoek website

Meervoudig Olympisch- en Wereldkampioen Piet Raijmakers sr. draagt dagelijks zijn passie, kennis en kunde over op zijn volledige team.

Bezoek website

Bij familiebedrijf TextielDruk Nuenen is textieldruk geen geautomatiseerd en industrieel proces maar nog een echt ambacht.

Bezoek website

Traverse Coaching begeleidt veranderingen van betekenis. Voor jou in je leven, of in je werk. En het paard is hierin leidend.

Bezoek website

Verhagen Horse Service in Boekel is sinds 1970 uitgegroeid tot een profes­sioneel paarden­bedrijf met vele facetten.

Bezoek website

V.o.f. Jan en Josette Wester verricht vooral cultuur­technische- en grond­verzet­werk­zaam­heden in de grond-, weg- en waterbouw.

Bezoek website

W.K.Gashandel Wim Kolthof is een bedrijf dat is gespecia­liseerd in levering van industriële gassen, cilinders en heftruck gassen.

Bezoek website

Maatwerk oplossingen

Voor bedrijven met complexe vraagstukken maken we graag high-end maatwerk onder de naam Ridders. Op onderstaande voorbeelden zijn wij extra trots, omdat zij de betreffende klanten jaarlijks tienduizenden euro's opleveren, of vele duizenden uren aan werk besparen! Mogen wij ook met jou meedenken? Neem dan contact met ons op. Praten kost niets 😉

Vanuit de filo­sofie dat je kleding voor alle gelegen­heden in één koffer mee moet kunnen nemen, timmert het kledin­gmerk Staunton Legend stevig aan de weg met een fysieke winkel in Bergen én een geweldige Magento 2 webshop!

Bezoek Staunton Legend

Voor Handicare Trap­liften maakten wij een portaal waarmee wereld­wijd inmiddels meer dan 3.500 dealers in 4 talen dagelijks onder­delen en marke­ting­mate­riaal kunnen bestellen. Dit bespaart hen enorm veel tijd.

Bezoek Handicare

Toneeluit­geverij Vink biedt duizen­den toneel­stukken die met hun unieke maatwerk­winkel razendsnel doorzocht, besteld én gefactu­reerd kunnen worden. In de back-end wordt direct afgerekend met de auteurs.

Bezoek website

Herman Lieven in Den Bosch heeft een schit­terende fysieke winkel met duik­artikelen en zeil­kleding. Dankzij onze Magento-kennis beschikken zij over een webwinkel die volledig gevoed wordt door hun kas­sa­systeem.

Bezoek website

De "andere" winkel van Herman Lieven, welke (ook) is gekoppeld aan Bol.com, PostNL en vele anderen. Ook deze Magento-shop werkt zo snel dat de omzet aantoon­baar met 10% extra is gestegen ten opzichte van de vorige webwinkel.

Bezoek website

Aangenaam: wij zijn PrimaSite. Wie ben jij?